Rreth Awards Business Trend

Tashmë i kthyer në një traditë vjetore Awards Business Trend është eventi më i madh i dedikuar bizneseve shqiptare në të gjitha trevat por dhe jashtë saj, më shumë se 450 biznese që kanë triumfuar në 6 edicionet e kaluara që nga viti 2016.

Awards Business Trend në edicionin e kaluar u spikat me një ndër organizimet më të mëdha në rajon duke mbledhur së bashku 94 biznese.

Çmimi i ekselencës është trofeu i vlerësimit i dedikuar për kompanitë, koorporatat, individët dhe subjektet më të suksesshme në një hark kohor 1-vjeçar.

Si vlerësohen bizneset me çmimet e ekselencës?

Vlerësimi i tyre shtrihet në disa elemente të cilat janë bazë e suksesit. Vetë nga emri, TREND BUSINESS do të thotë norma e ndryshimit të trendit në rritje për një afat kohor 1-vjeçar në krahasim me vitin e kaluar. Këto çmime janë të bazuara direkt nga vlerësimet e ekspertëve të biznesit “Business Trend Ambassador”, klientëve nga sondazhet vjetore të realizuara në terren por dhe në vlerësimet e platformave online.

Awards Business Trend 2022

Awards Business Trend 2018

 

Awards Business Trend 2017

 

Diamond Prize per kompaninë më të madhe të siguracioneve.

Awards Business Trend 2016

 

Leave A Reply