Browsing: AWARDS

Rreth Awards Business Trend Tashmë i kthyer në një traditë vjetore Awards Business Trend është eventi më i madh i…

Ceremonia e 94-të e Çmimeve të Akademisë, e prezantuar nga Akademia e Arteve dhe Shkencave të Filmit (AMPAS), u zhvillua…

Ceremonia e 64-të Vjetore e Çmimeve Grammy u mbajt në MGM Grand Garden Arena në Las Vegas më 3 prill…