Browsing: TREND BUSINESS

Stafi ynë i kualifikuar, kombinuar me teknologjinë e fjalës së fundit, ka si prioritet pacientin dhe jo vetëm Klinika San…

Nga ferma në tryezë … Fustanella Farm ofron një balancë të përsosur të bukurisë natyrore, intrigave historike dhe kuzhinës së…

Shijoni jetën e mirë në MÖVENPICK HOTELS & RESORTS INDULGJENCA E BËRË DREJTË Ne përgatisim kënaqësi të shijshme, vetëm sipas…

Bëhuni gati për verën me gamën tonë të trajtimeve me Laser dhe Bukuri Më shumë trajtime dhe rezultate më të…

Shërbime obstetrike-gjinekologjike, kirurgji estetike dhe plastike, laborator. Ndodhet në Tiranë, Shqipëri. Kompania  po punon në aktivitetet e biznesit Mjekësi dhe…

Ne jemi shpërndarës të pajisjeve mjekësore/laboratorike, kompleteve, reagentëve dhe materialeve harxhuese. Ne punojmë në këto fusha: Hematologji, Biokimi, Imunologji, Mikrobiologji,…